Light Commercial

Silver

Landis Construction, Washington, D.C.

This 3,000-square-foot professional recording studio presented several challenges, including acoustical requirements for the overall space and for each of the four sound rooms. The finished space includes very few square corners or angles and none of the ceilings were designed to be level, both characteristics that help meet sound goals. The team also had to redo the electrical elements to provide current with no “electrical noise.”

Silver

Teakwood Builders Inc., Saratoga Springs, N.Y.


This former residence turned funeral home underwent a resdesign of its front façade to provide a covered entrance. Elements include natural stone planter walls, cobblestone drive and drop-off zone, standing seam metal roof and custom-wrought iron railings. Radiant heating under the drop-off zone pavers keep the area clear of snow and ice during the winter.

Bronze

BRR Architecture, Merriam, Kan., and Norwood Builders, Bentonville, Ark.

To encourage communication in the office, the design team created an open office arrangement that includes workstations and team meeting areas. Components of the previous space were reused. Because exterior glazing was minimal, the design incorporates several sun tunnel fixtures that introduce natural daylight to the space. The exterior received a deck made from Arkansas pine.

Loading