Vacation home for generations

This is a year-round vacation destination for a large family, plus extended family and friends. The architecture boasts panoramic lake and woodland views through an expanse of windows. The exterior palette of stained cedar, stone veneer and metal roof define the natural waterfront design aesthetic. The partially exposed lower level diminishes the scale allowing the home to grow out of and compliment the surrounding environment. The home is divided into public and private zones by the three-story atrium that traverses the interior and incorporates vertical circulation including stairways and an elevator servicing all levels. The interior design embodies a natural palette and provides for durability assuring lasting endurance into future generations.

Project location: Cedar Grove, Wis.

Contractor: Deep River Partners

Location: Milwaukee

Loading